Varose

Varose D.o.o
info@varose.rs
+381 62 1456310

O Nama

Sve O Nama

Dugogodišnja Porodična Tradicija

Varose Doo je tradicionalna kompanija u vlasništvu porodice Vašaš sa sedištem u Senti, 30 kilometara od Mađarske granice. Glavna delatnos kojom se bavimo je proizvodnja i uzgajanje ruža goleg korena na otvorenom prostoru, sa tradicijom više od 40 godina.

U godini 2015 godina pokazala nam se prilika da postanemo uvoznici i agenti najkvalitetnijih podloga za ruže sa poreklom iz Holandije. Pa čast nam je da podloge ruža od kompanije ROSACO nudimo širom cele Srbije.

Kao spojeni i neophodni proizvodi sa ružom, vremenom smo postali i agenti za Srbiju  kompanije SOPARCO iz Francuske, proizvođača plastičnih saksija visokog kvaliteta.

Niz naših ponuda smo proširili sa proizvodima kompanije VIZANT iz Gornjeg Milanovca, ko po najvišim standardima proizvodi artikle za kalemjenje i vezivanje, kao još jedan spojen i neophodan proizvod vezano za ruže. Proizvode kompanije VIZANT distribuiramo na teritoriji Mađarske i Vojvodine.

unnamed.png
PRIDRUŽITE SE NAŠOJ MEJL LISTI

Budite obavešteni o svim novinama, aktuelnim proizvodima i cenama

BROJKE NE LAŽU

0 +
Prodatih ruža godišnje
0 +
Prodatih podloga godišnje
0 + m²
Livada ruže
0
Godina tradicije

Tradicija i Iskustvo

Iskustvo koje smo gradili tokom 40 godina našim partnerima daje veliku sigurnost u poslovnim odnosima. Naše ruže uglavnom snadbevaju Evropsko i delimično Srpsko tržište direktno, ali preko otkupljivača ruže naše se takođe mogu naći i u drugim zemljama sveta, kao što je Rusija, Ukrajna i Japan.

Iskustvo
Pouzdanost
Profesionalizam
Pristupačne cene

Naši Proizvodi

Ruže
Podloge za ruže
Saksije
Kalemljenje i Vezivanje